Nyheter om sommerkurs

Alvøen 11/5 2017

Sommerkurs i Alvøen 2017

Til alle som har lyst å ri til sommeren.

Vi skal ha tre uker sommerkurs. Dette blir 3 - 7. juli, 10 – 14. juli og 7. til 11. august. Rytterne blir delt inn i to grupper. En gruppe fra 09.00 til 13.00(fredag til kl. 15.00) og en ettermiddags gruppe fra kl.15.00 til 19.00. Disse vil bli delt i grupper på maks. 8 ryttere som får hver sin hovedinstruktør.

Formiddagsgruppen er beregnet på nybegynner til lett øvet.

Ettermiddagsgruppen er beregnet på øvet og videregående, her håper vi å få med de som ønsker å starte skolecup, klubbstevner, distrikt stevner osv. Dersom vi får dette til, vil rytterne ha trening rettet mot stevner. Programridning (dressur) og sprangridning/bakke annen hver dag.

Det blir påmeldingen som bestemmer hvordan kursene vil bli lagt opp.

Sommerkurset koster kroner 3000,-, med mat og drikke til maten. Alle kan melde seg på sommerkurs, både voksne og barn. Det gis 20% familierabatt til søsken eller foreldre fra deltaker nr. 2.

De som er med på sommerkurs har førsterett til å fortsette på vanlig kurs til høsten, dersom vi har ledige plasser.

Åpne >>PÅMELDINGSSKJEMA<< og send inn. Anbefaler å sende påmelding så snart som mulig. Inntak på kurs, vil bli etter dato for påmelding. Det er bindende påmelding.

Viktig at dere skriver hvilke uke dere ønsker. Videre skal det være: fullt navn, full adresse, fødselsdato, eventuelt foresattes navn og mobil nummer og ca. høyde/vekt på rytter. Dette er viktig.

Bekreftelse på plass sendes ut fortløpende.

Mål for nybegynnere og lett øvede.

Målet med sommerkurset er at nybegynnere og lett øvet får en intensiv uke, og blir trygg på hest. Det vil bli en veldig variert uke med masse ridning i banen og tur og en del teori. Stallarbeid vil også stå i fokus, hvor alle ryttere skal være vel kjent med hvordan påsaling og utleiing av hest skjer. Vi har også tidligere erfaring med at de som drar på sommerkurs sammen blir en liten ”gjeng”, noe som er kjekt om man skal fortsette.

Mål for øvede og videregående:

Målet for videregående på dette sommerkurset vil være å gå enda mer grunnleggende inn i dressur og sprang, både teoretisk og ridemessig. Det vil altså bli mest fokusering på ridning i banen, med påskritningsturer før og etter, og en dag der vi rir oss en god ridetur inn i Alvøen dersom været tillater dette. Som tidligere nevnt skal denne videregående gruppen lære både sprang og dressur teknikker. På slutten av uken kan det bli en liten sprang og dressur konkurranse, hvor dere skal vise deres ferdigheter. Dere vil bli testet gjennom en sprangbane, og et dressurprogram

Fra 13.00 – 15.00 skal hestene ha ro og spise sin velfortjente middag. Det er anledning å være på anlegget etter kursslutt, men da på eget ansvar.

Vi håper på å se deg på sommerkurs hvor vi planlegger masse gøy innslag og interessante ridekunnskaper ☺

Alvøen Rideklubb

LINK TIL PÅMELDINGSSKJEMA