ALVØEN RIDEKLUBB

er idyllisk lokalisert på høydedraget ovenfor den gamle hovedbygningen i Alvøen og har sin hovedaktivitet på Alvøen Gård som eies og drives av Didrik Fasmer. 

Alvøen Rideklubb ble stiftet i 1973 og er en av de største klubbene i Bergen. Vi har ca. 350 medlemmer aktive ryttere både i sprang og dressur, men vi har også aktive funksjonshemmede ryttere. Det drives rideskole med 14 skolehester og det er ca. 200 kursryttere innom i løpet av et år. Kursryttere er i hovedsak fra 7 til 17 år.  I tillegg arrangeres det jevnlige gjestetreninger med Lars Rasmussen og Lillian Grepne. Hovedtrenere i dressur er for øyeblikket Charlotte Borlaug, Rita Pedersen og Bodil Hansen og i sprang er det Amalie Steen Hegre og Simon Yde.

Anlegget vårt er gjennom stor dugnadsinnsats, tippemiddler og kulturmidler, utbygget med ny ridehall, klubbhus og utendørs ridebane.

Klubben arrangerer jevnlig distriktsstevner og lands–/elitestevner.

En av våre målsettinger er å utvikle ryttere over et bredt spekter på alle nivå. Samtidig legger vi stor vekt på at det skal være et godt miljø og et bra alternativ for barn og unge i alle aldre.

Kontaktinformasjon:

Faktura

Alvøen Rideklubb

PB 2444 Drotningsvik 

5834 Bergen

982514258@autoinvoice.no (automatisk håndtering av fakturaer)

faktura@rideklubben.no (faktura/spm)

Beøksadresse:

Håkonshellaveien 21

5179 Godvik

Klubb og rideskole

post.styret@rideklubben.no (epost går ut til alle i styret, se "styets sammensetning" for medlemmer)

alvoen.rideklubb@gmail.com

alvoen.rideskole@gmail.com

Stevner,treninger m.m.

arksportsligutvalg@gmail.com