Info om ridekurs

Våre kurs er lagt opp mot et program satt av Norges Rytterforbund.

Dette fordi vi ønsker et bredt kursopplegg. I kursene inngår i tillegg til den vanlige ridingen; teori og hestestell.

Vi har totalt 13 rideskolehester og -ponnier, men aldri mer enn maks 8 deltakere per kurs.

Kursdeltakerne vil få ta rideknappen i henhold til kurset de har gått når instruktøren anser at deltakerne er klare for dette.

Mer informasjon om rideknappen finner du her

Kursene går fra:

2.Januar - 28.juni (minus røde dager) - Vår kurs

12.August - 23.Desember - Høstkurs

Man melder seg på og forplikter seg for hele kurset (økonomisk binding)

P.g.a. lange kursperioder er det mulig å dele faktura beløpet i 2 omganger (1 ved forfall og neste ved angitt dato på faktura / følgesbrev).

Beregning grunnlag pr kurs er kr. 255,- / pr.gang (45 min.), giro utsendes.

F.eks Høst kurs 18 ganger x kr 255,- = kr 4590,- + medlemskontingent a' 400,- kr per kalender år.

Vi kommer også til å ha sommerkurs uke 27-31-32

Utstyr: Vi har hjelm og vest til utlån. Kursdeltakerne skal ha sko/støvel med hæl og gjerne en bukse som ikke er altfor løssittende. For store hansker er ikke ønskelig. Tyggis er ikke tillatt på hesteryggen!

Påmelding til ridekurs fyll ut skjema ved å trykke på linken under påmelding til ridekurs. Ved tildelt plass; husk å melde deg inn i rideklubben via minidrett.

Ved endring av adresse, telefon nummer osv. må vi underrettes snarest til vår e-post adresse.

Fravær: Dersom du går glipp av ridetimer anses de som tapte.

Kontakt Rideskolen på epost: alvoen.rideskole@gmail.com Vi ønsker at denne E-postadressen blir benyttet ved kontakt angående ridekurs.

Rideskolen har egen facebookside: https://www.facebook.com/AlvoenRideskoleside

Kursoversikt høst 2019 Kursoversikt høst 2019 Kursoversikt høst 2019 Kursoversikt høst 2019 Kursoversikt høst 2019 Kursoversikt høst 2019

Påmelding til ridekurs

Vi har for tiden venteliste til våre kurs.

Ønsker du å stå på ventelisten for kursplass <Trykk her>.

For info om ev. ledige plasser eller andre spørsmål ta kontakt via epost til alvoen.rideskole@gmail.com

Klubben tar kontakt med de som står på venteliste når det blir ledig plass på kurs.

Ved endring av adresse, telefon nummer osv. må vi underrettes snarest til våres e-post adresse.

• Clowny
  • Corkeeran