Info om ridekurs

Våre kurs er lagt opp mot et program satt av Norges Rytterforbund.

I kursene inngår teori og hestestell i tillegg til riding.

Nedre aldersgrense 8 år.

Kursdeltakerne vil få ta rideknappen i henhold til kurset de har gått når instruktøren anser at deltakerne er klare for dette.

Mer informasjon om rideknappen finner du her.

Vårsemesteret går fra 2. januar til og med uke 25, alle ukedager som ikke er røde dager.

Høstsemesteret går fra uke 32 til og med 23. desember, alle ukedager som ikke er røde dager.

Prisen per time (45 min) er pr. 01.01.2021 kr. 265 for nybegynnerkurs, rideknappen 1 og rideknappen 2 (maks 8 deltakere per kurs), og kr. 300 for rideknappen 3, rideknappen 4, grønt kort, voksenkurs og videregående (maks 7 deltakere per kurs).

Prisen for et semester er timeprisen ganget med antall timer, det vil si at totalprisen vil variere med hvilken dag man går på kurs. For kursene som tar rideknappen blir det i tillegg fakturert kr. 45 per kurs for rideknapp og diplom.

Man melder seg på og forplikter seg økonomisk for et semester om gangen, og det gis ikke refusjon eller annen kompensasjon for ridetimer man ikke kan benytte. På grunn av lange kursperioder er det mulig å dele fakturabeløpet i to.

Elever i rideskolen må også være medlem i Alvøen Rideklubb, der medlemskontingenten pt. er kr. 400 per kalenderår.

Om sommeren har vi sommerkurs, påmelding blir lagt ut her på hjemmesiden og på rideskolens Facebook-side.

Av utstyr trenger elevene godkjent ridehjelm (egen hjelm anbefales, men kan lånes om nødvendig), sikkerhetsvest (kan lånes), tettsittende bukse og ridestøvler/ridesko med hæl.

Påmelding til ridekurs gjøres ved å trykke på linken under «påmelding til ridekurs» og fylle ut skjemaet du finner der.

Rideskolens e-postadresse er alvoen.rideskole@gmail.com
Vi ønsker at denne e-postadressen benyttes til all kontakt vedrørende ridekurs.

Rideskolen har også egen Facebookside: https://www.facebook.com/AlvoenRideskoleside

Påmelding til ridekurs

Vi har for tiden venteliste til våre kurs.

Ønsker du å stå på ventelisten for kursplass <Trykk her>.

For info om ev. ledige plasser eller andre spørsmål ta kontakt via epost til alvoen.rideskole@gmail.com

Klubben tar kontakt med de som står på venteliste når det blir ledig plass på kurs.

Ved endring av adresse, telefon nummer osv. må vi underrettes snarest til våres e-post adresse.

• Heather
  • Nightwish