Info om ridekurs

Våre kurs er lagt opp mot et program satt av Norges Rytterforbund.

Dette fordi vi ønsker et bredt kursopplegg. I kursene inngår i tillegg til den vanlige ridingen; teori og hestestell.

Vi har totalt 13 rideskolehester og -ponnier, men aldri mer enn maks 8 deltakere per kurs.

Kursdeltakerne vil få ta rideknappen i henhold til kurset de har gått når instruktøren anser at deltakerne er klare for dette.

Nedre aldersgrense 8 år.

Mer informasjon om rideknappen finner du her

Kursene går fra:

VÅR: Første arbeidsdag på nytt år til og med en uke etter skoleslutt (minus røde dager)  - utvidet til 17.juli grunnet korona

HØST: En uke før skolestart til og med siste arbeidsdag før julaften.

Man melder seg på og forplikter seg for hele kurset (økonomisk binding)

P.g.a. lange kursperioder er det mulig å dele faktura beløpet i 2 omganger (1 ved forfall og neste ved angitt dato på faktura / følgesbrev).

Beregning grunnlag pr kurs er per 01.01.2020 kr. 260,- / pr.gang (45 min.), faktura sendes elektronisk.

Medlemskontingent er per 01.01.2020 kr.400 per år og sendes ut via minidrett.no (betal via link tilsendt/innlogging på min idrett).

F.eks Høstkurs 18 ganger x kr 260,- = kr 4680,- + medlemskontingent à kr.400,- per kalenderår.

F.eks Vårkurs 27 ganger x kr.260,- = kr. 7020,- + medlemskontingent à kr.400,- per kalenderår.

Vi kommer IKKE til å ha sommerkurs  i år pga korona-situasjonen og forlenget kursperiode for våre eksisterende kurselever på vårsemesteret. Beklager dette!

Utstyr: Vi har hjelm og vest til utlån (må holdes selv under korona). Kursdeltakerne skal ha sko/støvel med hæl og gjerne en bukse som ikke er altfor løssittende. For store hansker er ikke ønskelig. Tyggis er ikke tillatt på hesteryggen!

Påmelding til ridekurs fyll ut skjema ved å trykke på linken under påmelding til ridekurs. Ved tildelt plass; husk å melde deg inn i rideklubben via minidrett.

Ved endring av adresse, telefon nummer osv. må vi underrettes snarest til vår e-post adresse.

Fravær: Dersom du går glipp av ridetimer anses de som tapte.

Kontakt Rideskolen på epost: alvoen.rideskole@gmail.com Vi ønsker at denne E-postadressen blir benyttet ved kontakt angående ridekurs.

Rideskolen har egen facebookside: https://www.facebook.com/AlvoenRideskoleside

Påmelding til ridekurs

Vi har for tiden venteliste til våre kurs.

Ønsker du å stå på ventelisten for kursplass <Trykk her>.

For info om ev. ledige plasser eller andre spørsmål ta kontakt via epost til alvoen.rideskole@gmail.com

Klubben tar kontakt med de som står på venteliste når det blir ledig plass på kurs.

Ved endring av adresse, telefon nummer osv. må vi underrettes snarest til våres e-post adresse.

• Clowny
  • Corkeeran