Alvøen 04.12.2020

Har du lyst å ri til sommeren? Mer info våre sommerkurs kommer i løpet av våren 2021.

Alvøen Rideklubb arrangerer sommerkurs noen uker i løpet av sommeren. Kursene går mandag til fredag i disse ukene.

Deltakere på sommerkursene må være fylt åtte år.

Rytterne blir delt inn i to grupper. En formiddagsgruppe fra 09.00 til 13.00 og en ettermiddagsgruppe fra kl.15.00 til 19.00. Elevene på hver gruppe deles inn etter nivå.

Formiddagsgruppen er beregnet på nybegynnere og de med litt erfaring.

Ettermiddagsgruppen er beregnet for ryttere med noe erfaring i sprang eller dressur. Voksne kan også delta her.

Fredagene blir det lengre kursdager som avsluttes med grilling.

Prisen på  Sommerkurset kommer senere.

Alle kan melde seg på sommerkurs, både voksne og barn. Det gis 20% familierabatt til søsken fra deltaker nr. 2.

De som er med på sommerkurs har førsterett til å fortsette på vanlig kurs til høsten, dersom vi har ledige plasser.

PÅMELDINGSSKJEMA kommer

Vi anbefaler å sende påmelding så snart som mulig. De som melder seg på først vil ha størst sjanse for å få plass på kurset. Dette går etter dato for påmelding. Påmeldingen er bindende.

I påmeldingen er det viktig at dere skriver hvilken uke dere ønsker. Videre må dere fylle inn navn, adresse, fødselsdato, eventuelt foresattes navn og mobilnummer og ca. høyde/ vekt på rytter.

Bekreftelse på plass sendes ut fortløpende.

Mål for nybegynnere:

Målet med sommerkurset er at nybegynnere og de med litt erfaring skal få en uke der de kan blir tryggere på det å håndtere hest og ri hest.  Det blir en variert uke med ridning både på tur og bane. Gjennom uken blir det også stallarbeid som er viktig for at hesten skal ha det bra. Deltakerne vil også få noe teoriundervisning.

Nye vennskap og relasjoner knyttes ofte på disse sommerkursene. Dette er vennskap som er gode å ha om man skal fortsette i rideskolen til høsten.

Mål for sprang og dressurryttere:

Målet for dette sommerkurset vil være å gå mer grunnleggende inn i dressur og sprang. Det vil være noe teori om dette, men mest praktisk utøvelse på hesteryggen. Deltakerne vil få undervisning i banen. Hestene skrittes opp på tur før og etter undervisning. Om været er bra, vil det også bli en ridetur i Alvøen.

Vi ser fram til å se deg på sommerkurs i Alvøen ☺

Alvøen Rideklubb

LINK TIL PÅMELDINGSSKJEMA kommer